Jótékony célokat szolgált a szülők-nevelők bálja a Tarczyban


2018-02-18 10:44:19  | cikk: Babos Petra  | 


Jótékony célokat szolgált a szülők-nevelők bálja a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy februárban megrendezik a szülők-nevelők jótékonysági bálját. A jó hangulatú rendezvénynek az iskola aulája adott otthont, ahol több mint kétszázan bálozhattak.
Az est elején Venczel Csaba igazgató köszöntötte a szép számban megjelenteket. A jótékonysági bál nyitányaként a 7-8. osztály keringőjét láthatta a közönség, majd a diákok felkérték szüleiket és tanáraikat egy táncra. A romantikus táncot Saár Györgyi tanárnő tanította be.
Az iskola igazgatója kérdésünkre elmondta, a tanárok már hetekkel ezelőtt lelkesen készültek a bálra, feldíszítették az aulát. A nemes szándékú támogatás és az önfeledt szórakozás remekül ötvözhető, és ezzel a bállal egy hasznos cél megvalósulását segítették a jelenlevők.
A bál bevételéből az iskola diákjait támogatják, az oktató-nevelő munkát és az egyéb rendezvényeket finanszírozzák.
Az igazgató köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik felajánlásaikkal, támogatásaikkal és szervezőmunkájukkal hozzájárultak az est sikeréhez.
Az est hangulatát az értékes tombolatárgyak sorsolása tette változatosabbá. A Trend Zenekar pedig kiváló alapot biztosított a hajnalig tartó szórakozáshoz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!