Újabb magabiztos Perutz győzelem


2018-02-17 14:04:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb magabiztos Perutz győzelem főképe
3-0-s első félidő után 5-0-ra győzte le a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokság első osztályában második helyen álló Ménfőcsanakot a Pápai Perutz FC. A pápaiak ezzel a héten második felkészülési találkozójukat is megnyerték, a két összecsapás gólaránya 12-0 a sárga-kékek javára.
Kiváló első 45 percet produkált a Sánta - Farkas, Császár, Domján, Kozma - Nagy B., Somogyi - Bohner, Hanzl, Skriba - Szabó Zs összetételben felálló hazai gárda, mely szinte 100 százalékosan kihasználta gólszerzési lehetőségeit, Szabó Zsolt mesterhármasával 3-0-val fordultak a csapatok. A második félidőben Iványi, Udvardi és Horváth Tamás is játéklehetőséghez jutott, s bár kissé visszaesett a színvonal, előbb Skriba mattolta a vendég hálóőrt, majd egy szép összjáték végén Horváth belsőzött öt méterről a kapuba, kialakítva ezzel az 5-0-s végeredményt.

Perutz FC - Ménfőcsanak 5-0 (3-0) Gsz.: Szabó Zs. 3, Skriba, Horváth T.

Marton Miklós: Az első 45 percben látottakkal meg voltam elégedve, a helyzetkihasználással nem akadtak gondjaink, viszont a szélekről érkező labdák pontosságával igen. A második félidőben megint jöttek a buta sérülések - a műfüves játéktér minősége finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után - Somogyi és Bohner is megsérült, ettől függetlenül uraltuk a játékot, rúgtunk két gyönyörű gólt. Bízom benne, hogy a sérültjeink hamar visszatérhetnek, jövő héten még egy meccs vár ránk, aztán jöhetnek az éles találkozók.

A téli felkészülés a február 24-ei Ímely elleni két félidővel zárul, a meccset 11 órától rendezik a pápai stadionban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!