Tisztes helytállás a tavaszi idénynyitón


2018-02-15 14:06:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tisztes helytállás a tavaszi idénynyitón főképe
Két hónapos téli pihenő után az Agrofeed ETO SZESE II. csapata ellen folytatták a serdülő kézilabda bajnokságot a Bakonyerdő Pápa fiataljai. A pápaiak három győzelemmel és hat vereséggel várták a folytatást, a bajnoki nyitányon 27-18-ra nyertek a győriek, a mieink célja az volt, hogy visszavágjanak vagy minél jobban megszorongassák ellenfelüket. Hazai szempontból nem is indult rosszul a meccs, hiszen egy ideig sikerült tartani a lépést a jobb képességű győriekkel, a félidő második felében aztán nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt az ETO, 7-15-tel fordultak a csapatok. A második félidőre sem változott a játék képe, a Bakonyerdő becsülettel küzdött, de ez csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő.

Bakonyerdő Pápa - Agrofeed ETO SZESE II. 19-29 (7-15)

Bors Patrik: Felemás érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, a védekezést egész jól összeraktuk, már voltak megállító faultok és a visszarendeződés is elfogatható volt. Ahogy telt az idő és fogyott az oxigén, mind fizikálisan, mind mentálisan elfáradtunk, a támadások is erőtlenné váltak. Nem szabad elkeseredni, jobb csapat volt ez a Győr, nekünk arra kell koncentrálni a fejlődés mellett, hogy az Alba Regiát, a Mórt és az Esztergomot ebben az idényben is legyőzzük.

A bajnokság Máriaújfalu ellen idegenben folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!