Visszakapta az eltűnt kerékpárját


2018-02-15 08:06:12  | cikk:  | 


A helyi körzeti megbízott és járőrtársa rövid időn belül megtalálták a Nemesgörzsönyben eltűnt kerékpárt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nemesgörzsönyi sértett 2018. február 13-án értesítette Fekete Ernő rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottat és járőrtársát Sipkovics Dávid rendőr törzsőrmestert arról, hogy három nappal azelőtt eltűnt a falu egyik kerékpártárolójában leállított több tízezer forint értékű kerékpárja. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap megtalálták a keresett biciklit az egyik egyházaskeszői családi ház melléképületben. A járművet visszaadták a jogos tulajdonosnak, majd pápai lakóhelyén igazoltattak egy 17 éves fiatalembert. A fiú elismerte, hogy 2018. február 10-én Kemeneshőgyészre akart menni, de véletlenül a Nemesgörzsönybe tartó buszra szállt. A faluban megpillantott egy lezáratlan kerékpárt, amire felült és testvére kemeneshőgyészi házához tekert, ahol a melléképületben lerakta a járművet.

A 17 éves fiú ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított szabálysértési előkészítő eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!