Hetet gurított a Perutz


2018-02-14 20:49:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hetet gurított a Perutz főképe
Négy nappal a Sárvár elleni győztes találkozó után szerdán kora este a Vas megyei első osztályban szereplő Répcelakot fogadta a Perutz FC. Marton Miklós csapata a stadion műfüves pályáján a Sánta - Domján, Nagy B., Császár, Kozma - Somogyi - Bohner, Hanzl, Jurik, Skriba - Szabó összeállításban vágott neki a találkozónak, melyet Kis Károly, az FC Ajka vezetőedzője és segítői is a helyszínen tekintettek meg, hiszen március 3-án, a tavaszi nyitányon Ajka - Pápa rangadót rendeznek. Volt is jegyzetelnivalója az ajkai mesternek, hiszen az első félidőben öt pápai gólt láthattak a hideggel dacoló kilátogatók, a második félidőben - amikor Szigeti, Szedlacsek, Iványi, Horváth, Mogyorósi, Udvardi és Farkas is a pályán volt - további két találatot jegyeztek a hazaiak, ezzel kiütéses, 7-0-s győzelmet arattak.

Perutz FC - Répcelak 7-0 (5-0) Gsz.: Szabó Zs. 3, Jurik 2, Bohner, Szedlacsek

Marton Miklós: Megmondom őszintén, sok következtetést nem lehet és nem is szabad ebből a mérkőzésből levonni, nem voltak egy súlycsoportban a csapatok. Pozitívum, hogy lőttünk hét gólt, egyet sem kaptunk, és az önbizalmunknak sem tett rosszat a két félidő.

A Perutz legközelebb szombaton, február 17-én lép pályára, 11 órától a mieink ellenfele Ménfőcsanak lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!