Nagy érdeklődés mellett zajlott a városi bébiételosztás


2018-02-14 20:28:23  | cikk: Babos Petra  | 


Nagy érdeklődés mellett zajlott a városi bébiételosztás főképe
Nemrégiben ismét nagyértékű bébiétel adomány érkezett városunkba a németországi Teuton Lovagrend, akik évente több alkalommal juttatnak el Pápára adományt az egyik neves bébiételgyártó cég jóvoltából. A városi osztást ma tartották a volt Pártház udvarán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagy értékű adományhoz.
-Ezúttal húsz raklap élelmiszert kaptunk a Teuton Lovagrendtől. Az egyes csomagok most is igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak. A családoknak kiosztott csomagok értéke körülbelül 13.000 Ft - mondta Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az osztásra ezúttal is nagy volt az érdeklődés.

Az ételek 4 hónapostól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék, óvodák és a Gróf Esterházy Kórház között osztják szét.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!