A döntőben a Videotont is legyőzte a PELC U9


2018-02-13 12:31:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


A döntőben a Videotont is legyőzte a PELC U9 főképe
Aranyéremmel tért haza a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U9-es korosztálya a Gyirmót SE által Ikrényben rendezett teremtornáról. Kun-Szabó Attila tanítványai az egy héttel korábbi, U10-es tornagyőzelem után ismét első helynek örülhettek, az U9-esek csapata hibátlan teljesítménnyel hódította el a serleget.
A Horváth A., Borsits B., Bana, Z., Hernádi B., Varga M., Vesztergom B., Kovács B., Mórocz M. összetételű csapat a Nyergesújfalu elleni 2-1-es győzelem után az Üstökös FC Győrt szintén 2-1-re, a Gyirmótot 1-0-ra, míg a döntőben a Videotont 2-0-ra győzte le. A pápaiak edzője a torna értékelésekor a klub hivatalos honlapjának azt mondta, a kupán az edzéseken gyakorolt elemeket, az agresszív labdavisszaszerzés utáni kombinatív játékot szerette volna viszontlátni, emellett természetesen az volt a cél, hogy minél több gólt lőjenek.
- A csoportmérkőzéseken nem játszottunk jól, de mindig volt valaki, aki fontos pillanatokban eldöntötte a meccseket - mondta Kun-Szabó Attila. - Sajnos támadásban, összjátékban az általam elvártnál kevesebbet nyújtottunk, a védekezés azonban rendben volt. A döntőben viszont tökéletesen játszottunk, szinte esélyt sem hagytunk a Videotonnak, s akár nagyobb arányban is győzhettünk volna, az előzőleg esélyesebbnek tartott ellenféllel szemben. Összességében a védekezésünk már egy ideje többé-kevésbé jól működik, most a támadásszervezések nem mentek annyira. A továbbiakban növelni kell a játékosok gondolkodásának, döntéseinek, s azok végrehajtásának gyorsaságát és tovább csiszolni ennek technikai alapját.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!