Országos bajnoki címeket lőttek


2018-02-13 12:12:00  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Országos bajnoki címeket lőttek főképe
Reflex, csigás, tradicionális és vadászíj kategóriában Alsóörsön 260 versenyző részvételével rendezték a teremíjászok országos bajnokságát. A sikeresen megrendezett kétnapos versenyen öt korosztály több versenyszámban adhatta le nevezését, városunkat 11 fővel a Delta Íjászegyesület képviselte, közülük többen is kiváló helyezéseket értek el. Eredményeiket Süle István, az egyesület elnöke foglalta össze.
- Másodszor rendezték meg az alsóörsi sportcsarnokban a bajnokságot, mely a minősítések megszerzése mellett nem titkoltan a közelgő Európa-bajnokságra való felkészülést is szolgálta. Az elért eredményeinkkel elégedett vagyok, igaz szerepeltünk ennél már jobban is, de Vései Rékának és Hajdu Boglárkának köszönhetően két első helyet elhoztunk. Gulyás Erik, Vései Attila és Németh Eszter második helyezést szerzett, Németh Virág harmadik, míg László Dezső negyedik lett. A bajnokságról azt kell tudni, hogy 18,28 méterről lőttünk egy húsz centiméter átmérőjű lőlapra, kiélezett volt a megmérettetés, volt rá példa, hogy az első helyről egy pont döntött. Erős mezőny gyűlt össze az ob-re, ahol már a február közepén rendezendő Európa-bajnokságra is gyakoroltunk, bízom benne, hogy a tavalyi világbajnoksághoz hasonlóan a hatfős csapatunk jól fog szerepelni.
A kontinensviadalt február 15-18. között a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás (FeHoVa) keretein belül rendezik Budapesten.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!