Heti megjelenés, precíz kézbesítés - készül a Pápa és Vidéke legfrissebb száma


2018-02-12 22:35:36  | cikk: HuHa  | 


Heti megjelenés, precíz kézbesítés - készül a Pápa és Vidéke legfrissebb száma főképe
Ma még a szerkesztőségben folyik a munka, holnap a nyomdai munkák zajlanak, szerdán és csütörtökön pedig már a postaládákba kell kerülnie a Pápa és Vidéke legfrissebb lapszámának.
Mint arról már korábban hírt adtunk, az idei évtől újra a Pápai Platán Nonprofit Kft. adja ki a városi újságot, mely ismét a Pápa és Vidéke címet viseli. A régi-új lap megváltozott külsővel, heti rendszerességgel, szerdai megjelenési nappal kerül a városlakókhoz. A szerkesztőség jól ismert, régóta újságíróként tevékenykedő tagokból áll, a lapszerkesztés rutinosan megy - tudtuk meg Pintér-Papp Esztertől, az újság megbízott főszerkesztőjétől.
-A most készülő újságban a fő témánk a legutóbbi képviselő-testületi ülés, melyen a város egész évét meghatározó költségvetésről döntöttek, de több kulturális, oktatáshoz kapcsolódó és sport témájú cikket is találnak majd a szerdán megjelenő lapban az olvasók - tette hozzá.A hetilap negyedik száma készül

A városi újság kiadója elmondta, a szerdai megjelenési nap tudatos választás volt, hiszen így a hétvégi rendezvényekre is időben fel tudják hívni a figyelmet és az előző napok eseményeiről szóló tudósítások is bekerülnek az újságba. Boros Katalin ügyvezető kiemelte, nagyon fontosnak tartja, hogy minden háztartásba eljusson a városi hetilap, a kézbesítésre a szerdai és csütörtöki napot jelölték meg, így a pápaiak ezeken a napokon találják meg a postaládáikban a Pápa és Vidékét.
-Kísérleti jelleggel saját kézbesítőkkel dolgozunk, a cél az, hogy minden háztartásban ott legyen az önkormányzat lapja. Az első tapasztalataink jók, de szeretnénk az olvasók visszajelzéseit megismerni a kézbesítés eredményességéről. Ezért azt kérjük, hogy aki nem kapja meg minden héten a Pápa és Vidékét szerdán vagy csütörtökön, jelezze felénk. Természetesen a kézbesítési probléma megoldásához szükség van a bejelentő nevére és pontos címére, hiszen csak így tudunk segíteni.
Nemcsak a tartalom fontos, hanem az is, hogy minden pápai háztartásba eljusson az újság

A bejelentéseket a papaesvideke@papa.hu e-mail címen várják, telefonon a 06/70/409-6801-es számon lehet jelenteni, ha valakihez nem jut el az újság, de személyesen az Esterházy-kastélyban, nyitvatartási időben is fogadják a kézbesítéssel kapcsolatos bejelentéseket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!