Komoly tervekkel vágott neki az évnek a Koko-Gym


2018-02-09 15:45:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Komoly tervekkel vágott neki az évnek a Koko-Gym  főképe
Az új év beköszöntével a Koko-Gym KSE-nél a thai-boksz edzések mellett beindultak az ökölvívó foglalkozások is. A klubot januárban a Magyar Ökölvívó Szakszövetség felvette tagjai sorába, így már hivatalos körülmények között csiszolhatják tudásukat a sportág szerelmesei. Nemcsak a bokszolók vesznek részt a heti edzéseken, hiszen ahogy Korpics Gábor egyesületi vezetőtől megtudtuk, a thai bokszosok fejlődése szempontjából is kifejezetten előny, ha bokszkesztyűt húznak.
- Valóban, sok minden történt velünk az elmúlt hónapokban, az egyik legfontosabb, hogy a szövetségtől megérkezett a felvételünkről szóló bejelentő nyilatkozat, ezután pedig az ökölvívó edzői bizonyítványomat is kézhez kaptam. Ezzel teljes jogú tagjai lettünk a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnek, megkaptuk az ez évi versenynaptárat, természetesen a magyar bajnokságon még nem indulunk, sparringokon, felkészülési versenyeken, pofonpartikon ismerkedünk az alapokkal. Az érdeklődésre sem lehet panasz, edzéseink nagy létszámban működnek, a srácok ügyesek és fogékonyak az instrukcióimra, bízom benen, hogy a lelkesedés a későbbiekben is megmarad.
Korpics Gábor elmondta, a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetségen belül gyökeres változások történtek, melyek a pápai egyesületet is érintik.
- A legutóbbi elnökség lemondott és egy új, tíz fős vezetőség alakult, mely igyekszik az ökölvívó szövetség mintájára új struktúra mentén dolgozni. Az átalakulások, az új bírói képzések miatt el kellett halasztanunk szokásos, tavaszi gálánkat, az új időpont szeptember 15-e, szombat lesz. Reményeim szerint a közeljövőben rendeződik a helyzet és mindenki a munkára tud összpontosítani.
A klub elnöke elmondta, február 24-én Sopronban K1 szabályrendszerben orientál nyílt bajnokságra utazik a csapat, március 17-én Linzben Molnár Károly és Kocsis Rajmond meghívásos thai-boksz gálán lép szorítóba, majd áprilisban a WKF szervezet low-kick világbajnoki címéért Molnár Károly Portugáliában meccsel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!