Ittasan vezettek


2018-02-08 13:44:54  | cikk:  | 


Egy napon belül két sofőrt is előállítottak a pápai rendőrök ittas vezetés gyanúja miatt.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2018. február 6-án 11 óra 50 perckor Pápán igazoltattak egy gépkocsival közlekedő 54 éves helyi lakost, akinek vezetői engedélyét a pápai rendőrök 2017 novemberében visszavonták, valamint a férfival szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Ugyanezen a napon 23 óra 15 perckor a körzeti megbízottak egy 37 éves ugodi sofőrrel szemben intézkedtek Nagygyimóton. Az alkoholteszter a 37 éves járművezetővel szemben is pozitív értéket mutatott.

A rendőrök mintavétel céljából mindkét férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A pápai férfival szemben engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya jár el.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!