El akart futni


2018-02-08 13:15:01  | cikk:  | 


A pápai rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett, és járművére más gépkocsira kiadott rendszámot szerelt fel.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 5-én éjszaka Nemesszalókon megállítottak egy személygépkocsival közlekedő 31 éves gércei lakost, aki az igazoltatás előtt a gépkocsiból kiszállva megpróbált elfutni a rendőrök elől. A járművezetőt a két járőr elfogta és előállította a Pápai Rendőrkapitányságra. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a Sárvári Rendőrkapitányság korábban eltiltotta a járművezetéstől, és az általa használt autóra felszerelt hatósági jelzések egy másik gépkocsihoz tartoznak.

A gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából a járőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi