Tavaszváró fallabda versenyt hirdetnek


2018-02-08 11:24:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tavaszváró fallabda versenyt hirdetnek főképe
A Várkertfürdő szervezésében a november 26-ai, nagy sikerű megmérettetés után február 18-án, vasárnap 14 órától ismét fallabda bajnokságot rendeznek, melyre amatőrök és haladók jelentkezését egyaránt várják. „Ha szeretsz fallabdázni, ha kedveled a kihívásokat, ha szívesen csatlakozol egy jókedvű társasághoz, köztünk a helyed. Jelentkezz fallabda versenyünkre és tedd próbára tudásodat!” - olvasható a szervezők felhívásában, akik a kezdőknek és a haladóknak külön kategóriát biztosítanak, minden nevező ajándékot kap és kategóriánként díjazzák az első három helyezettet. Nevezési határidő február 15. A nevezési lap letölthető a varkertfurdo.hu oldalon, vagy a termálfürdő recepcióján kérhető. A kitöltött nevezési lapokat a fürdő recepcióján vagy a varkertfurdo@varkertfurdo.hu e-mail címen várják!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!