Jól illeszkedett a felkészülésbe az emléktorna


2018-02-07 10:56:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jól illeszkedett a felkészülésbe az emléktorna főképe
Fodor Sándor és Horváth Károly emlékére a Bakonyerdő Elmax Vasas SE hatodik alkalommal rendezett emléktornát a Sportcsarnokban. Kézilabda csapatunk felkészülésébe jól illeszkedett a kupa, melyen a felnőttek és az utánpótlás is játéklehetőséghez jutott, az NB II-re készülők a Keszthellyel oda-visszavágós lebonyolításban játszottak, míg az ifjúságiak az ETO SZESE Győrrel és az ajkai serdülőkkel meccseltek. Izgalmas, olykor parázs jelenetekkel tarkított tornán vagyunk túl, ahol mindkét korcsoportban pápai elsőség született.
- Hagyomány már klubunk életében az emléktorna, Horváth Károly, korábbi NB I-es játékos volt, aki a felnőtt csapat mellett rengeteget segített nekünk az újjászerveződésben, Fodor Sándor pedig Molnár Andrással oroszlánrészt vállalt az NB I/B-s csapathoz kötelező serdülő együttes kialakításában, nekik köszönhető, hogy most itt tartunk, nagy nagyon hálásak vagyunk munkájukért. Ami a mérkőzéseket illeti, az egyik meghívott csapat egyéb elfoglaltság miatt lemondta a részvételt, így a Keszthellyel oda-visszavágós meccset játszottunk, mindkét alkalommal mi nyertünk. Az ifiknél az Ajka és a Győr legyőzésével szintén a Bakonyerdő diadalmaskodott, bízom benne, hogy a február közepén folytatódó szezonban is hasonló sikerek kísérik majd szereplésünket - mondta Kapcsándi Zsolt, a klub edzője.
A felnőttek számára a bajnokság február 17-én, hazai pályán folytatódik, 18 órától az ETO-SZESE Győr U22-es alakulata vendégszerepel a sportcsarnokban, míg az ifik március 3-án folytatják az idényt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!