Jótékonysági bál a Munkácsyban


2018-02-07 09:54:52  | cikk: Babos Petra  | fotó: iskola  | 


Jótékonysági bál a Munkácsyban főképe
A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola a hagyományokhoz hűen idén is megrendezte a jótékonysági szülők-nevelők bálját a Petőfi Gimnázium aulájában szombat este. Az egybegyűlteket Ferenczi Kálmán intézményvezető köszöntötte.

-A mai bálunknak kettős célja van. Egyrészt évek óta szolgálja alapítványunk, a „Kertvárosi Gyermekekért” Alapítvány aktuális céljait, és természetesen a bálozók, az Önök szórakozását. A céljaink közül az idén kiemelném iskolánk könyvtárának fejlesztését. Szeretnénk, ha a kötelező olvasmányokból a jelenleginél sokkal több példánnyal rendelkezhetnénk. Az ismeretterjesztő könyveink egyrészt elavultak, másrészt elhasználódtak, ezeket is pótolni szeretnénk. Iskolánk 5 évvel ezelőtt egy nagyszabású felújításon esett át. Aulával bővült és sok tekintetben modernizálódott. Mégis úgy gondoljuk, érdemes gyermekeink második otthonát lehetőségeink szerint folyamatosan szépíteni, fejleszteni. Nagy népszerűségnek örvend iskolánk tankonyhája, ahol szívesen ismerkednek tanulóink az egyszerűbb ételek elkészítésével, a konyhai eszközök, gépek használatával. A konyhánk felszerelését is bővíteni szeretnénk, aminek a forrását a mai bálunk bevételéből reméljük. Bízom abban, hogy az Önök gyermekei, unokái is a Munkácsyban töltik majd el az iskolás éveiket, akiknek támogatására a jövőben is érdemes lesz hasonló bálokat szerveznünk az év ezen időszakában. Talán szerencsés az időpontválasztás azért is, mert jólesik kimozdulni a mindennapok fárasztó szorításaiból és eltölteni egy vidám estét a barátok, ismerősök körében. Szeretném megköszönni Önöknek, hogy meghívásunkat ilyen soha nem tapasztalt létszámban, közel 400- an elfogadták és bálunk sikeres megrendezéséhez a belépőjegyek, támogatójegyek megvásárlásával nagyban hozzájárultak -emelte ki Ferenczi Kálmán.

Az est folyamán gondosan összeállított műsor szórakoztatta az egybegyűlteket. Az iskola zenekarának fellépése után az iskola nyolcadikosainak keringője következett, majd a végzősök szüleiket is felkérték egy táncra, majd pedig a 4. osztályos nemzetiségi tánccsoport bemutatóját láthatták. A hajnalig tartó bálon a Party zenekar húzta a talpalávalót.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!