A bajnoki folytatásra készülnek


2018-02-05 16:41:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A bajnoki folytatásra készülnek főképe
Háromcsapatos felkészülési tornát rendezett a Várkertfürdő medencéjében a Pápai SE vízilabda szakosztálya, mely Balatonfűzfő és Győr csapatát invitálta meg a kupára. A körmérkőzéses bajnokság jól szolgálta a február 10-én folytatódó OB II-es pontvadászatra való felkészülést. A házigazdák mindkét vendégcsapattal szoros meccset játszottak, Balatonfűzfőtől 9-7, Győrtől 18-12 arányban maradtak alul. Cseh László a két vereség ellenére látott pozitívumokat, igaz - mint megjegyezte - a bajnokságban nincs könnyű dolga a pápaiaknak.
- Hagyomány, hogy a bajnokság közeledtével felkészülési tornát rendezünk. Örömteli, hogy ezt idén is meg tudtuk tenni, s bár nem sikerült nyernünk, voltak szép momentumaink, annak pedig külön örülök, hogy Wieder Dominik és Csákvári Tibor személyében két, 2003-as születésű játékosunk is bemutatkozhatott a felnőtt mezőnyben. A fiatalok jól játszottak, gólt is lőttek és a beilleszkedésükkel sem volt semmi gond. Ami a bajnokságot illeti, a csapat hétvégén Székesfehérvárra látogat, ahol Sopronnal és Tatabányával meccselünk, előbbit talán el is tudjuk kapni. Tudni kell, hogy a csoportunknak az előbb említettek mellett Nagykanizsa és Székesfehérvár is tagja, velünk nehezen tudjuk felvenni a versenyt, de becsülettel küzdünk minden alkalommal.
Cseh László hozzátette, az utánpótlás a Dunántúli Vízilabda Ligában érdekelt, a serdülők az alsóházi rájátszásban igyekeznek minél feljebb kapaszkodni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!