Négy Perutz gól egy félidő alatt


2018-02-03 14:46:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Négy Perutz gól egy félidő alatt főképe
A Mosonmagyaróvár, a Győr, a Siófok és az RKSK elleni idegenbeli találkozók, valamint az Alcufer Kupán való részvétel után az NB III-as Gyirmót II. ellen hazai pályán is lejátszotta első felkészülési találkozóját a Perutz FC. A stadion műfüves pályáján meccseltek a felek, ahol az első félidőben Marton Miklós a Szigeti - Domján, Császár, Kozma, Böröczky - Nagy B., Baldauf - Hanzl, Jurik, Németh L. - Szabó Zs. kezdőt küldte pályára, a második játékrészben Sánta, Farkas, Udvardi, Horváth T., Szedlacsek, Pintér, Ódor, Mogyorósi és Bognár is játéklehetőséghez jutott. Az első 45 percben négy hazai gólt láthattak az érdeklődők, a gólgyártást Németh László kezdte meg, aki pontosan lőtte ki a rövid felsőt, majd Szabó Zsolt vette át a főszerepet, aki úgy tűnik, nem veszítette el góllövő cipőjét, hiszen a szünetig mesterhármast ért el. A pihenő után több helyen is változtatott a hazaiak edzője, az ellenfél pedig előbb büntetőből, majd egy oldalról belőtt labdából szépített, de a pápai siker nem forgott veszélyben, a Perutz 4-2-es győzelemmel debütált hazai publikum előtt.

Perutz FC - Gyirmót II. 4-2 (4-0)

Marton Miklós: Az első félidő teljesen rendben volt, jól játszottunk, szép gólokat lőttünk, ültek a letámadásaink. A második játékrészben a sok csere miatt előrejátékban már nem voltunk annyira veszélyesek, ráadásul próbajátékosunk két hibájából két gólt kaptunk. A formánk még nem tökéletes, de lépésről-lépésre haladunk és jövő héten remélem még jobb teljesítményt tudunk nyújtani.

A folytatásban kedden és szombaton is hazai pályán játszik a pápai gárda, február 6-án 13 órától a Szolnok, február 10-én 11 órai kezdéssel a Sárvár ellen tesztel a Marton legényég.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!