Február 24-én rendezik a Télutó Kupát


2018-01-31 15:51:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Február 24-én rendezik a Télutó Kupát főképe
Pápa Város Önkormányzata, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ február 24-én 9 órai kezdéssel immár 23. alkalommal rendezi meg a Pápa Városi Sportcsarnokban a Télutó Kupát. A közszolgálati szférában dolgozók számára kiírt labdarúgó teremtornán csak az 1983-ban és az előtt születettek vehetnek részt, legfeljebb két fiatalabb játékos nevezhető, a megyei első- és magasabb osztályban szereplő nagypályás játékosok nem játszhatnak. A nevezési határidő február 14-e, a nevezési lapot és a 10.000 forint befizetését igazoló dokumentumot eddig az időpontig kell a jmszk.sportszervezo@gmail.com e-mail címre visszaküldeni. Befizetési számlaszám: 11748045-15430874 (a megjegyzésben kérik jelezni: Télutó Kupa)

A nevezési lap elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!