Elfogadta a 2018. évi költségvetésről szóló határozatot a PVCNÖ


2018-01-30 06:55:48  | cikk: Babos Petra  | 


Elfogadta a 2018. évi költségvetésről szóló határozatot a PVCNÖ főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. Az első napirendi pontban felülvizsgálták Pápa Város Önkormányzata és a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzata együttműködési megállapodását, melyre azért volt szükség, mert változott a fogadó órák száma.
A második napirendi pontban a 2018. évi költségvetést fogadták el a képviselők. A nemzetiségi önkormányzat 1.555.000 Ft-tal gazdálkodhat, de a feladatalapú támogatás és a pályázati források még nem érkeztek meg.
Vegyes ügyek keretében elmondták, hogy új együttműködési megállapodást kötöttek Sümeggel, Városlőddel, Berhidával, Csóttal, Pápateszérrel, Bakonytamásival, Vanyolával és Lovászpatonával.
Sándor Endre Géza elnökhelyettes elmondta, a karácsonyi játszóházuk jól sikerült, sok gyermek vett részt a programon.
Markos Róbertné elnök hangsúlyozta, sikeresen pályáztak a máriapócsi zarándoklatra és a táncfesztiválra, melynek a JMSZK színházterme ad otthont.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!