Győzelem a Győr elleni felkészülési mérkőzésen


2018-01-20 14:48:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelem a Győr elleni felkészülési mérkőzésen főképe
A Mosonmagyaróvár elleni szerdai edzőmeccs (1-1) után három nappal a szintén NB II-es ETO FC Győr ellen játszotta második téli felkészülési találkozóját a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata az ETO műfüves pályáján a Sánta - Domján, Császár, Kozma, Böröczky - Somogyi, Jurik - Németh, Hanzl, Baldauf - Szedlacsek felállásban vágott neki a mérkőzésnek, a cserepadon Szigeti, Skriba, Horváth T., Farkas D., Nagy B., Koncsag, Pintér és Mogyorósi foglalt helyet. Az első félidőben egy letámadás utáni labdaszerzésből Hanzl lőtte a találkozó első gólját, majd a fordulás után nem sokkal egy beívelésből egyenlítettek a hazaiak. A hátralévő idő egy gólt tartogatott, ezt egy kontratámadás végén Skriba lőtte, 1-2 lett a végeredmény.

Marton Miklós: Az első félidőben fegyelmezett, jó játékot láttam, ha első szándékból indítottunk volna, még több lehetőséget is kialakíthattunk volna. A második játékrészben sok labdát veszítettünk, emiatt több energiát kellett fordítanunk a védekezésre. Ettől függetlenül a kontráink - amiből a győztes gól is született - nem voltak rosszak, persze ezen is van még csiszolnivaló.

A felkészülés folytatásában a keret egyik fele a gyirmóti Alcufer Kupára utazik, a másik pedig ezzel egyidőben az RKSK otthonában lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!