Kiütéses pápai vízilabdasiker


2010-05-09 14:37:28  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Kiütéses pápai vízilabdasiker főképe
Az OB II-es bajnokság rájátszásának negyedik fordulójában a PSE pólócsapata Bajával csapott össze a Várkertfürdő medencéjében. A mieink a Kertészeti Egyetem mögött a második helyről várhatták az összecsapást, ami nem ígérkezett könnyűnek, hiszen az ellenfélnél volt OB I-es játékosokkal is találkozhattunk. A hazaiaknál ráadásul Studringer Béla nem számíthatott a csapat egyik húzóemberére, Plézer Jánosra, így elsősorban a fiatalok kaptak lehetőséget.

- A mai találkozón a fiatalos lendület csap össze a tapasztalattal, nagyon bízom a fiatal tehetségekben. Egy jó kapusteljesítmény megalapozhatja a jó játékunkat, bízom benne, hogy az odavágóhoz hasonlóan – akkor 13-10 arányban nyertünk - ezúttal is győztesen hagyjuk el a medencét – bizakodott a pápaiak edzője a találkozót megelőzően.

A hazaiak az első másodperctől kezdve ellentmondást nem tűrően, magabiztosan irányították a találkozót, aminek egy nagyarányú győzelem lett a jutalma, amivel megőrizték második helyüket a tabellán.

Sugovica Vízilabda SE - Pápai SE-Termál 3-24 (1-4, 0-8, 1-7, 1-5)

Pápai gólszerzők:

Bedő Miklós 6
Magyar László 4
Osztrovszky Gábor 3
Sipos Bálint 2
Kincses Tamás 2
Georgilas Konstantinos 2
Ricza Lajos 2
Grőber Bálint1
Macsotai Péter 1
Szántó Tibor 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!