Több mint nyolcvanan mulattak a zenésztalálkozón


2018-01-09 00:21:54  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Több mint nyolcvanan mulattak a zenésztalálkozón főképe
Ha január első hétvégéje, akkor regionális tánczenész-találkozó Pápán. A mostanra nagy presztízzsel bíró összejövetelt idén immár nyolcadik alkalommal szervezték meg, és ezúttal minden korábbinál többen jöttek el a hagyományokhoz híven az egyik helyi panzióban lebonyolított eseményre.

A felhőtlen hangulatú rendezvényen vacsora és zenés parti, illetve természetesen baráti beszélgetés, poharazgatás szerepelt a programban. A mulatságra sokan érkeztek távolabbi településekről is, a résztvevők létszáma pedig meghaladta a nyolcvanat, erre eddig még nem volt példa. Nem lehet kérdés, jövőre ugyancsak megszervezik az összejövetelt, amire Pap Attila főszervező és Kovács Arnold, a zenésztalálkozó ötletgazdája egyaránt ígéretet tett a köszöntőjében. A hajnalig tartó zenésztalálkozón most is Gaál Szabolcs szolgáltatta a muzsikát, de a jelenlévők szintén eljátszhattak kollégáiknak egy-két dalt.

- A célunk ezúttal sem változott: egy felhőtlen hangulatú rendezvényt kívántunk szervezni a térség tánczenészei számára. Úgy érzem, ez most is sikerült. Ezek a találkozók remek alkalmat adnak arra, hogy átbeszéljük az előző évet, a zenei életet, az esetleg megjelenő új hangszereket. Nem utolsó sorban pedig kiengedjük a gőzt, mulatunk egy jót egymás társaságában - fogalmazott Pap Attila. Kérdésünkre elmondta, 2017-ben egyértelműen a Despacito című, spanyol nyelvű dal volt a legnagyobb külföldi sláger, viszont a magyar popszámok között nem akadt olyan, ami ennyire kiemelkedett volna a többi közül.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!