Megkezdte a téli felkészülést a Perutz FC


2018-01-08 18:28:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a téli felkészülést a Perutz FC főképe
Hat hetes pihenőt követően megkezdte a téli alapozást a március elején folytatódó NB III-as labdarúgó bajnokságra a Pápai Perutz FC. Marton Miklós játékosai hétfő délután átmozgató edzéssel, labdás gyakorlatokkal, hangulatos, egymás elleni játékkal vágtak neki a többhetes felkészülésnek. A keretben egyelőre két változás van, mint megtudtuk, Szép Dániel és Kovács Szabolcs is távozott, az ősszel mindössze nyolc alkalommal pályára lépő szélső vélhetően a megyei első osztályú Sárváron folytatja pályafutását, míg a rutinos belső védő munkahelyi elfoglaltság miatt döntött a távozás mellett. Marton Miklós vezetőedző a felkészüléssel kapcsolatban azt mondta, tíz edzőmérkőzéssel, sok edzéssel készülnek a tavaszi folytatásra, az első héten napi egy foglalkozás szerepel a programban, jövő héttől viszont nőni fog az edzésszám.
- Bár a negyedik helyen telelünk, célunk továbbra is a biztos bennmaradás kiharcolása - mondta a Perutz vezetőedzője. - Hét hetünk van arra, hogy becsületesen felkészüljünk az előttünk álló 14 bajnokira, bízom benne, hogy amit elterveztem, véghez tudjunk vinni a következő hetekben. Nagy változás nem várható a keretben, egyelőre velünk készül Szedlacsek Balázs, aki korábban játszott már az irányításom alatt, a következő egy-két hétben eldől, hogy marad-e nálunk. Természetesen ha lesz lehetőségünk, szeretnénk erősíteni, ez határozza majd meg azt is, hogy milyen játékrendszerben játszunk a hazai illetve idegenbeli bajnokikon. Elképzelhető, hogy a korábban alkalmazott 4-1-4-1-es illetve 4-4-2-es hadrend mellett a 4-2-3-1-es felállást is preferáljuk, de ez még nagyon a jövő zenéje.
A Perutz első edzőmeccsét január 17-én Mosonmagyaróvár ellen idegenben vívja.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!