Békésen teltek az ünnepek a Pápai Mentőállomáson


2018-01-08 17:00:54  | cikk: Babos Petra  | 


Békésen teltek az ünnepek a Pápai Mentőállomáson főképe
Nyugalmasan teltek az ünnepek a Pápai Mentőállomáson. Major Roland mentőállomás-vezető ennek kapcsán elmondta, karácsony átlagosan telt, extrém feladatszám emelkedés nem volt.
-Az ünnepekkel szorosan összefüggő esemény nem történt az idei évben, tehát karácsonyfatűz és autóbalesetek nem voltak. Szilveszterkor országosan több mint 3200 feladatot teljesítettek a bajtársak. Pápán szerencsére extrém esemény nem történt. Éjszaka ugyan több feladatunk volt, de egyik sem a szilveszteri mulatságokkal függött össze, ám három esetben túlzott alkoholfogyasztás miatt kellett beszállítani egy-egy személyt a kórházba - tudtuk meg Major Rolandtól, aki hozzátette, pirotechnikai eszközök használatához köthető sérülések miatt nem érkezett segélyhívás az elmúlt napokban.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!