Megérdemelt veszprémi siker az U8-as tornán


2018-01-07 15:51:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megérdemelt veszprémi siker az U8-as tornán főképe
Az U7-es korosztály után a 2010. január 1-je után születettek számára rendezett labdarúgó tornát a Pápai Egyesített Labdarúgó Club, mely hat vendég csapatot hívott meg a bajnokságra, a hazaiakat két alakulat képviselte. A PELC I. Ajkával, Gyirmóttal és Celldömölkkel került egy csoportba, míg a PELC II. az Üstökössel, a Győrrel és a Veszprémmel meccselt a csoportmeccsek során. Az Ajka elleni döntetlen után a PELC I. a Gyirmótot és a Celldömölköt is legyőzve jutott az elődöntőbe, míg a PELC II. a 7. helyért vívott találkozón szakította meg nyeretlenségét. A hazaiak első számú csapata az elődöntőben a Győri ETO-t egy góllal tudta két vállra fektetni, ellenfelük a döntőben a veretlen Veszprém volt. A pápai ifjú labdarúgó-palánták a fináléban becsülettel helyt álltak, de nem tudták megnehezíteni a megyeszékhelyiek dolgát, akik megérdemelten szerezték meg az első helyet. A PELC edzője, Horváth Tamás szerint is a VFC jobb játékerőt képviselt.
- A sárga csapat nehezen lendült bele a tornába, egy döntetlennel kezdtünk, szerencsére aztán magunkra találtunk és meg sem álltunk a döntőig, az elődöntőben egy jó játékerőt képviselő ETO-t győztünk le egy szép góllal. El kell ismerni, a döntőre elfáradtunk és a Veszprém jobban is játszott, de nem vagyok elégedetlen. A kékek nemrég kezdtek megismerkedni ezzel a sportággal, a hetedik hely ellenére is jónak értékelem a teljesítményüket, meccsről-meccsre jobban játszottak - értékelte a látottakat a PELC edzője.
A torna legjobb játékosának a szervezők Vitális Noelt (Győri ETO) látták, a legjobb kapus Finta Bulcsú (Veszprém) lett. A gólkirályi címet hét találattal Szendrey Olivér (Veszprém) kapta, a legjobb hazai játékos különdíját Varga Máté vihette haza.

Végeredmény:
1. Veszprém
2. PELC I.
3. Győri ETO
4. Celldömölk
5. Üstökös FC Győr
6. FC Ajka
7. PELC II.
8. Gyirmót

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!