Kislány Pápa idei első újszülöttje


2018-01-03 13:26:02  | cikk: Babos Petra  | 


Kislány Pápa idei első újszülöttje főképe
Kedden reggel született meg 2018 első kisbabája Pápán. Major Noémi 2018. január 2-án, 8 óra 55 perckor látta meg a napvilágot a Pápai Gróf Esterházy Kórházban. Az újszülött 52 centiméterrel és 2900 grammal született programozott császármetszéssel.
Major Noémi

Hírportálunknál már évek óta hagyomány, hogy a picit és anyukáját megajándékozzuk. Ott jártunkkor Noémi éppen édesanyjával volt, békésen aludt.
A 2017. év utolsó babája

Az anyuka, Majorné Varga Adrienn elmondta, Noémi a család harmadik kislánya.
-A terhesség időszaka nagyon szép és problémamenetes volt. Noémit január 9-re vártuk, de nagy öröm, hogy már előbb megérkezett - mesélte a boldog édesanya.
Noémi, és édesanyja is jó egészségnek örvendenek, ezért reményeik szerint szombaton haza is térhetnek otthonukba, ahol már a nővérei és az édesapja is nagyon várják.
A 2017-es évben 352 baba született a pápai kórházban, s a mai napig három bébi látta már meg a napvilágot városunkban.

Képek:


Címkék: kórház
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!