Nyugalmasan teltek az ünnepek a tűzoltóknál


2018-01-02 23:08:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: illusztráció  | 


Nyugalmasan teltek az ünnepek a tűzoltóknál főképe
A pápai tűzoltók átlagos esetszámmal dolgoztak az ünnepek idején. Horváth Sándor tűzoltó őrnagy, tűzoltóparancsnok érdeklődésünkre elmondta, jelentős káresemény karácsonykor és szilveszterkor sem történt. A lánglovagokat fakidőléshez riasztották, valamint egy autó villanyoszlopnak ütközött. December 31-én pedig Takácsi belterületén egy autó motortere kapott lángra, de a kultúrházban lévő poroltóval meg tudták fékezni a tüzet, s mire a tűzoltók kiértek, már csak a motortér hűtését kellett elvégezni és a gépjárművet áramtalanítani. Pirotechnikai eszközök használatából származó tűzeset nem történt.
A tűzoltóparancsnok kiemelte, az ünnep alatt előforduló, gyertya és égősor okozta karácsonyfa-, illetve koszorútűzhöz idén nem riasztották a lánglovagokat, de továbbra is kérik a lakosságot, hogy óvatosak és elővigyázatosak legyenek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!