Újévi operett gála


2018-01-01 23:15:21  | cikk: ha  | 


Újévi operett gála főképe

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban operettel várták a közönséget az év első napján. Két telt házas előadást tartottak a művészek, a gála anyagát Bozsó József válogatta össze. A színész-énekes-rendező elmondta, hogy Pápán eddig rendszerint az óév utolsó napjaiban léptek fel, de ő ajánlotta a vezetőségnek a színvonalas programot, mely neves énekesekkel, tánckarral, zenekarral kínál kikapcsolódást a műfaj kedvelőinek január 1-jén.

Tánckar is gazdagította a programot

Az újévi gála nagyon népszerű, mondta Bozsó József. - Azt mondják, hogy amit az új esztendő első napján csinálunk, azt tesszük egész évben. Nos, mi gondoskodunk arról, hogy a pápai közönségnek vidám legyen a 2018-as esztendő - tette hozzá. A Magyar Zenés Színház művészei: Bozsó József, Kállai Bori, Szeredy Krisztina, Teremi Trixi, Berkes János, Benkóczy Zoltán, valamint a tánckar és a Váci Szimfonikus Zenekar és gondoskodtak a felhőtlen kikapcsolódásról.

Benkóczy Zoltán és Bozsó József kettőse is nagy tapsot kapott

Bozsó József hangsúlyozta, hogy az újévi gála repertoárjának összeállításakor szempont volt, hogy a jövőt ünnepeljék, reményüket fejezzék ki, hogy a következő tizenkét hónap számos örömet hoz majd. Ismert dallamok csendültek fel, Strauss, Kálmán Imre, Huszka Jenő melódiáit nagy örömmel fogadta a közönség, Bozsó Józsefet pedig többször is visszatapsolták a pápaiak. A több mint két órás előadás szünetében pezsgős koccintásra invitálták a nézőket.

Képek:


Címkék: színház
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!