Karácsonyi ajándék a pápai alapítványnak


2017-12-23 17:03:00  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi ajándék a pápai alapítványnak főképe
Igazán szép karácsonyi ajándék kerülhetett az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány karácsonyfája alá, hiszen 1.100.000 Ft adomány gyűlt össze a Napló és a Charity Shop - közösségi boltot is üzemeltető 7Mérföld a Közösségért Közhasznú Nonprofit Kft. gyűjtéséből. Az adománylevelet Kanozsainé dr. Pék Mária, az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke vette át pénteken délután a pápai ügyfélszolgálati irodában.
Az adománytáblán igaz 1.000.000 Ft összeg szerepel, azonban a gyűjtés lezárása után is érkezett felajánlás, így 1.200.000 Ft-ot tudtak átadni az alapítványnak.
Hadanich Dalma, a MédiaWorks Zrt. előfizetői marketingvezetője elmondta, a Napló minden évben karácsony előtt egy jótékonysági gyűjtést szervez olvasói bevonásával. Általában egy rászoruló gyermeket, családot vagy egy elesetteket támogató alapítvány részére hívják összefogásra az olvasókat. Az idén Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány lett a kedvezményezett, akiknek december eleje óta gyűjtenek nagy lelkesedéssel. A gyűjtésre az egész megye megmozdult, főként a pápai szervezetek.
Kanozsainé dr. Pék Mária, az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke meghatottan vette át az adománylevelet, s köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki ehhez a szép összeghez hozzájárult.
-Nagy öröm, hogy ennyien adakoztak. Az alapítvány a bevételéből szociálisan rászoruló, maradandó egészségkárosodással, fogyatékossággal élő gyermekeket támogat az összegből karácsony alkalmából, ezzel örömet szerezve a családoknak - mondta az elnök.
Hadanich Dalma, Takács Balázs, a Charity Shop programfelelőse és a kuratórium elnöke is köszönetét fejezte ki minden segítőnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!