Gazdára leltek a mosolydobozok


2017-12-22 20:00:58  | cikk: pi-pa  | 


Gazdára leltek a mosolydobozok főképe
Közel egy hónapon át tartott a Magyar Szocialista Párt Pápa és Környéke Szervezete Mosolydoboz akciója, melynek során adományokat gyűjtöttek rászoruló családok megsegítésére. A mosolydobozok ma délután célba értek, Gőgös Zoltán, a párt alelnöke és Grőber Attila helyi elnök adták át azokat a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete képviselőinek.
Több éve már, hogy országos szinten gyűjtést szervez az MSZP karácsony előtt - mondta el az adományátadón Gőgös Zoltán. Az egész ország területén vannak irodáik, ahol fogadni tudják a felajánlásokat, így az idei évben 157 helyen rendezték meg a Mosolydoboz akciót. Helyszínenként legalább 10-10 családnak tudtak segíteni, így összességében elmondható, hogy minimum 1600-1700 családnak tették könnyebbé a karácsonyát. Persze tudják, hogy ezzel nincs megoldva a probléma, ezért a későbbiekben folytatják a segítő akciót. Mint mondta, jóleső érzés volt látni az emberek segítőkészségét, és köszönet illet mindenkit, aki valamilyen módon csatlakozott a kezdeményezéshez.
Grőber Attila szintén köszönetet mondott mindazoknak, akik szolidaritási akciójukat támogatták. Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát szavaira utalva úgy fogalmazott, a boldogság bennünk van, és akkor tesszük teljessé saját életünket, ha másoknak adunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!