Helyi Szaki - kisvállalkozói program indult Pápán


2017-12-22 16:09:07  | cikk: (x)  | 


Helyi Szaki - kisvállalkozói program indult Pápán főképe
A közelmúltban indult útjára az a helyi kisvállalkozói program, melynek célja, hogy a lakosságot közelebb hozza a helyi vállalkozásokhoz, szolgáltatókhoz, ezzel segítve a kereslet-kínálat találkozását a városban. A létrehozott papa.helyiszaki.hu internetes felület segítségével a szakemberek, vállalkozások, szolgáltatók könnyen megtalálhatók, tevékenységük, elérhetőségük megismerhető, így egy-egy probléma, feladat megoldására azonnal megkereshetők. De nem csak a lakosság számára nyújt nagyszerű lehetőséget ez a weboldal, hanem a vállalkozások, cégek, szolgáltatók számára is, hiszen az oldalon regisztrálva könnyen elérhetővé válnak a pápaiak számára.

-Helyi megoldás helyi igényekre, így lehetne leginkább összefoglalni a papa.helyiszaki.hu weboldal lényegét - mondta el érdeklődésünkre Rádi Róbert, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyvezetője az új lehetőségről. Hozzátette, az önkormányzat a keresésben szeretne segítséget nyújtani a lakosságnak, valamint a vállalkozóknak, hogy minél többen megismerjék és megtalálják a helyi szolgáltatásokat. A papa.helyiszaki.hu oldalon a pápai vállalkozók regisztrálhatják magukat, valamint bárki tematikusan rákereshet egy-egy szakma képviselőjére, szolgáltatójára, emellett kategóriák szerint is szűkíthető a keresés.

-Az oldal hagyományos számítógépről és okostelefonról is egyaránt elérhető, jelenleg több mint 100 helyi vállalkozás már szerepel rajta, de várjuk további szakemberek, szolgáltatók, vállalkozások regisztrációját - mondta el az ügyvezető. Rádi Róbert kiemelte, a regisztráció ingyenes éppúgy, mint az oldalon való keresés, tehát a vállalkozások, regisztrálók és a weboldalt használók számára sem jelent anyagi terhet.

Az oldalon már szereplő cégektől azt kérte az ügyvezető, tegyék teljessé profiljukat képekkel, tevékenység leírással, hiszen ez még inkább segíti a gyors és hatékony keresést a lakosság számára. Arról is szólt, nagyszerű lehetőség ez akár nyugdíjas pedagógusoknak is, hiszen ha regisztrálnak a papa.helyiszaki.hu oldalon, könnyen megtalálhatják őket azok, akik magántanárt, vagy érettségire felkészítőt keresnek, sőt ha fűnyírásban, bevásárlásban, vagy a konyhakert felásásában tud valaki másnak segíteni, az oldalon való megjelenés szintén biztosított számára.

-A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe, szeretnénk, ha minél többen részt vennének ebben a programban, hiszen a célunk az, hogy minél közelebb hozzuk egymáshoz a lakosságot és a szolgáltatókat, megmutassuk, hogy Pápán tényleg szinte minden van!

A Helyi Szaki oldalra regisztrálni itt lehet, technikai segítség az info@helyiszaki.hu címen kérhető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!