Mozgalmas évet zárt a Hét Csillag Egyesület


2017-12-22 12:29:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mozgalmas évet zárt a Hét Csillag Egyesület főképe
Közel negyed évszázados hagyományra tekint vissza a Hét Csillag Egyesület karácsonyi ünnepsége. A tradíció 2017-ben is folytatódott, az iskola vezetősége a Jókai utcai edzőterembe invitálta tagjait, edzőit, támogatóit és meghívott vendégeit. Szavalatával idén is Kincses László teremtett ünnepi hangulatot a feldíszített edzőteremben, majd Pintér Péter egyesületi elnök arról beszélt, hogy az idei év sport és kulturális téren is rendkívül mozgalmas és termékeny volt.
- Számunkra is nagyon fontos, hogy a karácsony közeledtével visszatekintsünk a mögöttünk hagyott évre és összegezzük, mit is sikerült elérnünk és mi az, amin esetleg változtatnunk kell a jövőben. Emellett meg szoktunk emlékezni a legjobban fejlődő sportolóinkról és azokról, akik sokat tettek az egyesületért, őket apró ajándékokkal jutalmazzuk meg. Nagyon eseménydús éven vagyunk túl, szerveztünk három edzőtábort, 30-nál is több kulturális eseményen vettünk részt szervezőként vagy résztvevőként, emellett a sport terén kilenc versenyen indultunk, de ami talán ennél is fontosabb, van öt-hat versenyzőnk, akik mostanra beértek, úgy látom megfelelő a hozzáállásuk is, így minőségi munkát tudunk elkezdeni velük, ami az eredményeken is tetten érhető lesz 2018-ban.
Pintér Péter hozzátette, az ünnepek után folytatódnak az edzések, majd december 31-én 13:30-tól a szilveszteri futást az egyesület ostormenete vezeti fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!