Adomány az állatvédőknek


2017-12-19 21:05:20  | cikk: ha  | 


Adomány az állatvédőknek főképe

A Nehéz Légiszállító Ezred, a NATO Légiszállítást Kezelő Programiroda, a Boeing és Pápa Bázisrepülőtér munkatársai és családjaik vettek részt azon a hagyományos jótékonysági vásáron, melyet az itt állomásozó norvég katonák feleségei szerveztek még novemberben. A karitatív program két kedvezményezettje a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő, valamint a Pápai Humán Állatvédő Egyesület volt. Az állatvédő egyesület javára 300 ezer forint gyűlt ösze.


Az adományt Anette Gohn-Hellum szervező nyújtotta át a Pápai Humán Állatvédő Egyesület alelnökének, Gaálné Nagy Dorisznak a Szabó Dezső utcai telephelyen. Az alelnök megköszönte a felajánlást és elmondta, hogy a külföldiek nem csupán pénzadományokkal segítik munkájukat, de gyakran járnak ki kutyát sétáltatni, gondozni a négylábúakat. A felajánlott összegből a kutyák tartási feltételeit javítják: új, szigetelt ólakat szeretnének vásárolni, a kennelek tetőzete is javításra szorul, s ereszcsatorna is hiányzik az egyik építményről - szóval van helye az adománynak.


Gaálné Nagy Dorisz hozzátette, hogy ünnepek előtt több adományt kapnak, sőt, nagy örömükre, örökbefogadás is történt. Aztán jön az év utolsó napja, amikor megnő a kóbor állatok száma, hisz a tüzijátékok, petárdák hangjától megijednek a kutyusok és félelmükben elszökhetnek, ha nincsenek biztonságos helyen. Az alapítvány alelnöke arra kéri a gazdikat, hogy szilveszterkor fokozottabban figyeljenek oda kedvencükre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!