Tizenegy baleset az elmúlt héten


2017-12-18 15:45:44  | cikk:  | 


Tizenegy baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2017. december 11. és 2017. december 17. között - 11 közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Az ütközések többsége anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt, amelynek során 1 fő súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek többsége Pápán történt, de két ízben Bakonypölöskén, valamint egy-egy alkalommal Dákán és lakott területen kívül is helyszíneltek a rendőrök.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfelelő oldaltávolság hiánya, a szabálytalan előzés és az elsőbbség meg nem adása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a télen gyakorta előforduló kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a járművek sebességét fokozott óvatossággal válasszák meg és lehetőség szerint a nyári gumiabroncsokat cseréltessék télire! Továbbá az ünnepi készülődés miatt megnövekedett forgalom miatt a parkolóhelyekre történő beálláskor és az onnan kihajtáskor nagy körültekintéssel járjanak el és ügyeljenek a gyalogosan közlekedőkre!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi