Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


2017-12-18 13:43:48  | cikk:  | 


Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének főképe
A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékra hívta a „Látni és látszani 2017 – egymásért” országos közlekedésbiztonsági akcióban résztvevő gépjárművezetőket.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehetett részt, aki 2017. október 16. és 2017. december 8. között betért az akcióhoz csatlakozott szervizek valamelyikébe és ott térítésmentesen átvizsgáltatta gépjárműve világító- és jelzőberendezéseit, illetve felkeresett egy akcióban részt vevő optikát, ahol ellenőriztette látását.

A rendőrök a szervizekben és optikákban kiállított igazolólap bemutatását követően regisztrálták a játékosokat, akik közül 2017. december 11-én, a Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság évértékelő ülésén sorsolták ki a szerencsés nyertest.

A Pápán élő gépjármű tulajdonos számára 2017. december 15-én délelőtt Horváth Tibor rendőr százados közlekedésrendészeti osztályvezető helyettes adta át a biztonságos téli közlekedést segítő ajándékcsomagot, amely többek között jégkaparót, páramentesítőt, jégoldót, zárolajozót is tartalmazott.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!