Jó évet zárt a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás


2017-12-18 00:31:10  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Jó évet zárt a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás főképe
Három napirendi pontot tárgyalt és egyhangú döntéseket hozott idei utolsó ülésén a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás a pápai városháza tanácstermében. Az összejövetelen módosították a társulás Feladatellátó Intézményének alapító okiratát, valamint a házi segítségnyújtásra vonatkozó szakmai programot. Varga Péter társulási elnök elmondása szerint ezek technikai jellegű átvezetések voltak, amik nem érintik közvetlenül a társulás tevékenységét, de szükségesek annak jogszerű működéséhez. Az ülésen a 2018. évi belső ellenőrzési tervről is egységes határozatot hoztak a jelenlévő polgármesterek. A tanácskozást állófogadás és kötetlen beszélgetés zárta.

Varga Péter úgy fogalmazott, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás életében eredményes, jó esztendő volt az idei, szinte maradéktalanul be tudtak tartani mindent, amit év elején elterveztek. A szervezet elnöke megjegyezte, meglátása szerint a többség elégedett lehetett a társulás működésével, majd megköszönte a polgármesterek egész éves munkáját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!