Egy hét alatt a harmadik Lombard vereség


2010-05-08 20:22:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Egy hét alatt a harmadik Lombard vereség főképe
Három pontért utazott a Lombard Pápa a Sóstói Stadionba, Véber György több helyen is változtatott a szerdai ZTE elleni mérkőzéshez képest, a sárga-feketék a Szűcs, Quintero, Tóth G., Farkas A., Mészáros M., Fűzfa, Gyömbér, Rebryk, Abwo, Bárányos kezdővel igyekeztek rohamozni a Szpari kapuját. Az igyekezett sajnos ezúttal is kevésnek bizonyult, hiszen a mieink Andorka, Miskolczi, Abdelali találataira csak Gyömbér révén tudtak válaszolni, így újabb olyan csapat előtt kellett fejet hajtanunk, akik még csak meg sem közelítik a Lombard szintjét – bár az eredmény tudatában talán mégis… Ráadásul a Paks ma győztesen vonult öltözőbe a DVTK elleni derbi után, így Szűcsék megint egy lépéssel közelebb kerültek a kiesőzónához. Jövő héten az atomvárosiak érkeznek a Perutz stadionba, aki azon a találkozón győz, szinte biztosan jövőre is az NBI-ben futballozhat, reméljük a következő fordulóban megtörik a nyeretlenségi átok, hajrá Lombard!

A 27. forduló eddigi eredményei:

DVSC-Videoton 3-2
Ferencváros-KTE 3-2
ZTE-Honvéd 0-1
Vasas-Haladás 0-0
Paks-DVTK 1-0

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!