Karácsonyi ünnepség a Fogyatékosok Nappali Intézetében


2017-12-16 08:35:15  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi ünnepség a Fogyatékosok Nappali Intézetében főképe
Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye Fogyatékosok Nappali Intézete tegnap délután tartotta karácsonyi ünnepségét a Kóter turistaszállón lévő telephelyén.
Az ünnepségen az egybegyűlteket Horváth Melinda szakmai vezető köszöntötte, aki mint mondta, a műsorukhoz idén a magyar hagyományokban bővelkedő karácsonyi ünnepkörből, Sebestyén Márta népdal énekes összeállításából válogattak szép énekeket. E kedves dallamok kísérték, ringatták őket az adventi időszakban, segítettek megérezni és megérteni valamit a karácsony misztériumából.
Szalainé Tihanyi Andrea intézményvezető köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik támogatják az intézményt. A mai nap fizettek be az alapítvány számlájára 120 205 Ft, melyet a Bázisreptér dolgozói ajánlottak fel a Család és Gyermekjóléti Szolgálat részére a Szikra Klub és a Csillagházban tartandó kulturális, kézműves foglakoztatásokra, tárgyi eszközök vásárlására. A Boeing cég már 4 éve támogatja „Az Időskorúak szociális ellátásáért” Alapítványt. Az idei évi támogatásuk 6000 dollár volt, mely 1.600.000 Ft. A Barát u 4-6. szám alatti Gondozóház két lakószobájának padozata kerül felújításra, továbbá, ágyneműk vásárlására használjuk fel a pénzt - emelte ki Szalainé Tihanyi Andrea.
A Fogyatékosok Nappali Intézete ellátottjai idén is megható és bensőséges műsorral varázsolták el a megjelenteket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!