A Türr és a Petőfi utazik a megyei futsal döntőre


2017-12-15 16:06:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Türr és a Petőfi utazik a megyei futsal döntőre főképe
Mind a hat városi középiskola képviseltette magát a Sportcsarnokban rendezett városi futsal diákolimpia döntőn, mely arról döntött, mely két iskola képviseli városunkat a december 21-ei, Veszprémben rendezendő megyei finálén. A megjelent csapatokat két hármas csoportba sorsolták, ahonnan az első és második helyezettek a legjobb négy között keresztbejátszottak, ezután pedig a győztesek a döntőben csaptak össze. Az elődöntőben a Türr magabiztosan, 6-1 arányban győzte le a Református Gimnáziumot, a másik ágon a Petőfi 4-3-ra múlta felül az Acsády-t, így eldőlt, hogy idén a Türr és a Petőfi jutott a megyei mezőnybe. A döntő puszta formalitás volt, végül egy fordulatos meccsen a Türr a csoportmeccshez hasonlóan ismét legyőzte a petőfiseket.
- Úgy gondolom, apróságok döntöttek a továbbjutó helyekről, mind a hat csapat jól teljesített a nap folyamán - összegezte a látottakat Koncz János, a Városi Diáksport Bizottság középiskolai felelőse. - Örömteli, hogy mind a hat középiskola leadta nevezését, ami jót tett a színvonalnak, szikrázó, gólgazdag, fordulatos mérkőzéseket láthattunk. Várjuk a megyei döntőt, Veszprémben mondanom sem kell, magas szinten játsszák már iskolai szinten is a futsalt, kimondott célunk nincs, de jó lenne, ha valamelyik pápai alakulat felállhatna a dobogóra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!