Ünnepekre készülve


2017-12-12 07:30:45  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi hipermarketben adtak bűnmegelőzési tanácsokat a vásárlóknak.

A pápai rendőrök - iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok társaságában - 2017. december 9-én délelőtt a pápai TESCO áruházban tájékoztatták a vásárlókat az ádventi időszakban előforduló leggyakoribb vagyon elleni bűncselekmények megelőzési lehetőségeiről. Felhívták a standnál megjelenők figyelmét arra, hogy táskájukat mindig zárják be és lehetőség szerint szorosan fogják magukhoz, valamint a megvásárolt áru csomagtartóba történő bepakolásakor a gépkocsi ajtóit tartsák zárva, mert az elkövetők ez idő alatt is ki tudják lopni az ott elhelyezett értékeket.

A közösségi szolgálatos diákok a délelőtt folyamán az üzlet előtti parkolóban levő bevásárlókocsi-tárolóra figyelemfelhívó plakátot helyeztek ki, ami arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy táskájukat ne tegyék a bevásárló kocsiba.

A rendőrök a prevenciós tanácsok mellett a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról is felvilágosítást adtak az érdeklődőknek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!