Ünnepi hangulat a Fő téren - Péntektől nyit az adventi vásár


2017-12-11 13:59:57  | cikk: Babos Petra  | 


Ünnepi hangulat a Fő téren - Péntektől nyit az adventi vásár főképe
Változatos és színes programkínálattal várják az érdeklődőket advent harmadik és negyedik hétvégéjén a Gyertyafényes Advent programsorozatának keretében.
A Fő téren már állnak a faházak, hamarosan pedig a színpadot is felállítják a szakemberek.
Szabadkai Veritától, a JMSZK igazgatójától megtudtuk, december 15-től országosan ismert sztárvendégek és közszeretetnek örvendő helyi amatőr művészeti, valamint iskolai csoportok fellépése teszi még ünnepibbé a hangulatot. December 16-án és 17-én ajándékkészítő játszóházat is szerveznek a Szent István Római Katolikus Általános Iskola aulájában, melyen a Bakonyalja Népművészeti és Kézműves Egyesület működik közre. Ezen a két napon karácsonyi pónifogat is közlekedik majd a Fő téren, 16 és 18 óra között. December 17-én a harmadik gyertyát Polgárdi Sándor esperes gyújtja majd meg, közreműködnek a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola diákjai. December 24-én 10 órakor pedig Boncz Zoltán lelkipásztor gyújtja majd meg a negyedik gyertyát.
Idén ajándékvásárlásra is lesz lehetőség, a felállított faházakból a forralt bor, forró csoki és tea mellett, jó minőségű, egyedi kézműves tárgyakat lehet vásárolni. A faházak péntektől vasárnapig, illetve az utolsó adventi hétvégén, pénteken és szombaton 16 órától 20 óráig lesznek nyitva.
Advent utolsó két hétvégéje remek alkalmat nyújt majd a közös beszélgetésre, forralt borozásra, miközben együtt hangolódhatunk az ünnepre a gyönyörű Fő téren.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!