A szeretet hangjai - Jótékonysági koncert Pápán


2017-12-09 15:27:50  | cikk: Babos Petra  | 


A szeretet hangjai - Jótékonysági koncert Pápán főképe
Jótékonysági koncertet és irodalmi estet szervez a Pápai Charity Shop - közösségi boltot üzemeltető 7Mérföld a Közösségért Közhasznú Nonprofit Kft. Pápán a Petőfi Moziban december 17-én 18:30 perctől az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány javára.
Takács Balázs, a Charity Shop programfelelőse, a rendezvény kapcsán elmondta, a szombathelyi jószolgálati nagykövetük, Szabó Tibor, Jászai Mari- díjas színész javaslatára, szervezték meg elsőként a Nyugat- magyarországi Charity Shop hálózaton belül a jótékonysági koncertet. A szombathelyi sikereken felbuzdulva úgy döntöttek, hogy máshol is megpróbálják.
-Reméljük, a pápai koncert is nagy sikereket arat majd, s sokan eljönnek december 17-én, hogy egy nemes célt támogassanak. Az est során fellép Kiss Mari, Fekete Linda, de helyiek is bemutatkoznak, a Dé-Mol Társulat és az S.K. Társulat is - emelte ki a szervező, majd hozzátette, a rendezvényre sok szeretettel várnak mindenkit a gyermektől egészen az idősig, mert jót tenni jó.
Kanozsainé dr. Pék Mária, az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, öröm számukra, hogy az alapítvány kapja meg a rendezvényen befolyt összeget. Mint mondta, a kuratórium már döntött arról, hogy szociálisan hátrányos helyzetű beteg gyermekeket, illetve családjaikat szeretné támogatni, elsődlegesen gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, valamint gyógyhatású készítmények megvásárlásához nyújtanak hozzájárulást. A támogatott gyerekek 1-16 éves kor közöttiek. Az adományt a családok képviseletében jelképesen egy szülő fogja átvenni a rendezvényen, a többieknek pedig egy későbbi időpontban kerül átadásra.
A koncertre jegyeket a Veszprémi Napló ügyfél szolgálati irodájában (8500 Pápa, Fő utca 21.) lehet vásárolni.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!