Januártól megváltozik a Várkertfürdő nyitva tartása


2017-12-07 14:39:48  | cikk: HuHa  | 


Januártól megváltozik a Várkertfürdő nyitva tartása főképe
A jövő év elejétől egységesíti nyitvatartási idejét a Várkertfürdő, jelentette be ma délelőtti sajtótájékoztatóján Nagy Zsolt vezérigazgató. Eszerint januártól a termálfürdő is 20 óráig tart nyitva, kivétel ez alól a szombati nap, amikor továbbra is 21 órakor zár majd a létesítmény. Az uszoda már régóta este 8-kor zár, és sokszor okoz problémát az, hogy az uszodában belépő vendégek a termálfürdő területéről nem tértek vissza az uszoda zárásra a ruháikért, így a létesítményegység zárását és a takarítási munkákat nem lehetett megkezdeni. Ez a változás most ezt a problémát megoldja.
-A zárási időpont egységesítése kiszámíthatóvá teszi a létesítmény működési időtartamát a vendégek számára - hangsúlyozta az igazgató. A módosítást a vendégforgalmi adatok is szükségessé teszik, hiszen a felmérések azt mutatják, hogy este 8 után csupán néhányan veszik igénybe a fürdő szolgáltatásait. Mindezek mellett a nyitvatartási idő csökkentése a gazdaságosabb üzemeltetés és a karbantartási, takarítási munkák elvégzésére jutó idő miatt is szükséges - tette hozzá Nagy Zsolt.
Nagy Zsolt vezérigazgató az év végi aktualitásokról és a jövő évi nyitvatartás változásról beszélt

A sajtótájékoztatón a létesítmény vezetője rövid összefoglalást is adott az idei esztendőről. Megemlítette, az idei évben 50 millió forintot fordítottak fejlesztésre.
-Ezt a fejlesztési programot a múlt évben indítottuk el és főként a magasabb minőségű szolgáltatások tárgyi feltételeinek javítását céloztuk meg. Így 2016-év elején megújult az uszodai szaunatér, ezt követően szaunakertet alakítottunk ki az uszodai szaunához. Az idei évben folytattuk ezt a projektet és februárra egy új wellness központot alakítottunk ki a termálfürdő épületében, ahol a masszázs, szolárium szolgáltatásokat, testkezeléseket és aromafürdőket vehetik igénybe vendégeink exkluzív környezetben. A wellness terek megújítását célzó fejlesztések a közelmúltban fejeződtek be, egy héttel ezelőtt adtuk át a termálfürdő épületében lévő teljesen felújított szaunavilágot, mely nemcsak esztétikailag, hanem gépészetileg is megújult - sorolta. Az idei évi fejlesztések érintették a gépészetet, ami a vendégek számára ugyan nem volt látványos, de az üzemeltetés biztonságát nagy mértékben növelte. Történtek beruházásoka strandon: automatizálták az adrenalin csúszdatorony indítószintjeit, új játékokat vásároltak a gyermekpancsolókba és egy új vendéglátó teraszt is nyitottak.
A legújabb fejlesztés a termál épületében lévő szaunavilág felújítása

Az idei évben is több akciót hirdetett meg a Várkertfürdő - tájékoztatott Nagy Zsolt, felidézve a tavaszi és őszi bérletvásárlási kedvezményt, az idén első alkalommal meghirdetett Black Friday akciót és a nyereményjátékokat.
-Kedvezményeink most az év végén is vannak, ilyen a Családi esték elnevezésű kampányunk, melynek keretében hétköznapokon rendkívül kedvezményes áron válthatnak belépőt hozzánk a családok, és most indult meg az ajándékkártya vásárlási nyereményjátékunk, mely az év végéig tart - ismertette.
Ünnepi díszbe öltözött a Várkertfürdő

A Várkertfürdő már karácsonyi díszbe öltözve fogadja a vendégeket, az ünnepi nyitva tartást pedig a vendégigényekhez igazították. Így december 24-25-én és január 1-jén zárva lesz a létesítmény, december 26. és 30. között a hétvégi nyitvatartási rend szerint várják a vendégeket, december 31-én pedig 18 óráig tart nyitva a Várkertfürdő.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!