A Mikulás és a manók is beköltöztek a színházba


2017-12-06 21:24:28  | cikk: ha  | 


A Mikulás és a manók is beköltöztek a színházba főképe

Hagyomány a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban, hogy december 6-án meglepetéssel kedveskednek a családoknak. Idén egy rendkívül látványos, igényes díszletezésű darabot láthattak az érdeklődők a Turay Ida Színház előadásában, A Mikulás manóit. A Turay Ida Színház Gyermekszínháza már novemberben készül a Mikulás érkezésére és a Karácsonyra. Mindig olyan gyerekelőadással lepik meg a kicsiket, ami felkészíti őket az ünnepekre. Ezeknek az előadásoknak már hagyományuk van a színházban, állandó szereplőjük, koreográfusuk, Borbély Krisztina, aki elmondta, hogy az ünnepi mese már három éve szerepel a repertoárban, ám időről időre változtatnak rajta. A főszereplők, azaz a Mikulás és a manók maradnak, de a történet minden esztendőben új.

Látványos, szép mesét nézhettek meg a családok

Ezúttal a Mikulás egy estéjébe nyertek bepillantást a nézők, akinek a manói meséltek, mókáztak, készítették a gyerekeknek az ajándékokat. Aztán amikor aludni tértek, belopózott a szobába a krampusz, aki vágyott arra, hogy elnyerje a gyerekek szeretetét. Így aztán ellopja a Mikulás ruháját, hogy őt várják a családok. Aztán persze minden jó, ha vége jó, a krampusz jó útra tér és boldog véget ér a mese, hisz a Mikulással együtt osztotta ki az ajándékokat a kicsiknek.

Müller Orsolya, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő kulturális szervezője elmondta, hogy nagy örömükre minden jegy elkelt, telt házas volt a bemutató. Kiemelte, hogy az érdeklődők közül sokan éltek az online jegyvásárlás lehetőségével, egyre többen választják ezt a kényelmes és gyors opciót a belépők megváltásakor.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!