Advent második vasárnapján az Esterházy-kastélyba várják a családokat


2017-12-05 16:35:13  | cikk: Babos Petra  | 


Advent második vasárnapján az Esterházy-kastélyba várják a családokat főképe
Az Esterházy-kastély kézműves foglalkoztatója ad otthont az advent második vasárnapi programjának. Az idei évben is a nagy népszerűségnek örvendő kézműves foglalkozásokkal várják a családokat vasárnap 14 órától 17 óráig.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, négy helyszínen várják a látogatókat, ahol barkácsolni lehet. Készíthetnek karácsonyi manót, fonott ajtódíszt, hóembert apró meglepetéssel és természetesen sütni is lehet, ezúttal töltött mézest.
-A látogatókra egy játék is vár. Betűket kell összegyűjteni a kastély különböző pontjain, s ezekből egy nem magyar szót kell kirakni. A szó definíciója a játéklapon lesz megadva. A szó nem lesz egyszerű, hiszen értékes kastélyos nyereményekért szállhatnak harcba a résztvevők. A szerencséseket hétfőn értesítjük, s nyereményeiket a kastélyban vehetik majd át - emelte ki Boros Katalin.
A szervezők a legkisebb korosztályra is gondoltak, ők a kastély papírral borított falait színezhetik kedvük szerint.
A program 17 óráig tart majd, hogy közösen részt lehessen venni az adventi gyertyagyújtáson a Fő téren a református egyház közreműködésével.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!