Mikulásváró délután a Tarczyban


2017-12-05 16:31:35  | cikk: Babos Petra  | 


Mikulásváró délután a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, ovisuli délutáni foglalkozásra. Így történt ez hétfő délután is, amikor Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
Dr. Kissné Vadicsku Patrícia tanító hírportálunk kérdésére elmondta, minden évben nagy szeretettel hívják és várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik örömmel jönnek.
Az asztaloknál különböző kézműves feladat várta őket, ahol az ünnepre készülhettek szüleikkel és tanítókkal. A jó hangulatú programon változatos feladatokkal és meglepetéssel kedveskedtek az alsós munkaközösség nevében. A foglalkozással elsődleges célja az iskolával és a tanítókkal való megismerkedés. A Mikulásváró programon a 4. c osztály működött közre Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella vezetésével.
Dr. Kissné Vadicsku Patríciától megtudtuk, az iskola a jövő tanévben három első osztályt szeretne indítani, az egyikben dr. Kalmárné Bóka Ildikó és Fodor Tímea, a másikban Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Nagyné Mayer Ágota és Dr. Kissné Vadicsku Patrícia oktatja a kicsiket.
A tanév folyamán még két alkalommal hívják a gyerekeket közös játékra, farsangkor és húsvétkor.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!