Megkezdődött a munka a Deák Ferenc utcában


2017-12-04 18:02:40  | cikk: HuHa  | 


Megkezdődött a munka a Deák Ferenc utcában főképe
Az alépítmény gyengesége okozhatta az útburkolat megsüllyedését a Deák Ferenc és a Közép utca kereszteződésében, derült ki, miután ma reggel felbontották a sérült útszakaszt.
A sérült útszakasz kijavítása várhatóan péntekig tart

Bakó István, a Városgondnokság igazgatója érdeklődésünkre elmondta, néhány helyen az aszfalt alatt egyáltalán nem volt betonréteg, és van olyan akna, melyet téglákkal emeltek szintre, így nem meglepő, hogy az idő múlásával megsüllyedt a terület.
-Jelenleg a bontási munkák zajlanak, sajnos a tervezettnél lényegesen nagyobb felületet és a járda egy részét is meg kell bontanunk a gyenge alap miatt, hiszen csak így tudunk jó minőségű munkát végezni. A tervezett 20 négyzetméternyi felület helyett közel 35 négyzetméter a javítandó terület - közölte. 
A bontás után kettéválasztják az aszfaltos és térkőburkolatos területet, meghatározzák a megfelelő szinteket, ehhez hozzáemelik a négy aknafedelet, majd betonalapot készítenek a felbontott szakaszon, amire visszakerül a 8 centiméteres térkő, a Deák Ferenc utcai terület pedig 4 centiméteres aszfaltréteget kap.
Az aknafedeleket is szintre emelik

Bakó István kiemelte, bár a tervezettnél több munkájuk lesz az útjavítással, a befejezési határidőt nem módosították, a tervek szerint péntekre elkészülnek. A közlekedés rendjével kapcsolatban arról szólt, a pénteken kihelyezett megállni tilos tábla ellenére volt olyan járművezető, aki pont a kereszteződésben parkolt, így ma délelőtt a Deák Ferenc utcát le kellett zárni, mert a munkaterület mellett nem fértek el a járművek a rossz helyen parkoló autótól. Az igazgató azt javasolta, aki teheti, a következő napokban kerülje el a Deák Ferenc utcát, hiszen a munkavégzés miatt a korlátozások betartása esetén is nehézkes lesz a közlekedés.

Képek:


Címkék: felújítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!