Gólyabál a Közgázban


2017-12-03 15:21:36  | cikk: Babos Petra  | 


Gólyabál a Közgázban főképe
Lázas készülődés előzte meg a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma 2017. december 1-ei Gólyabálját, amelynek helyszínét a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája biztosította.
Október elején elkezdődtek a táncpróbák, Glatzné Gyömörei Szilvia tanárnő lelkesen tervezte az aula ünnepi díszítését, varrta titokban az ajándék csuklódíszeket, megkezdődött a szervezés, amelyben aktívan részt vettek az intézmény diákjai, s amely a Gólyabál sikerét megalapozta.
- Péntek délután szorgalmas kezek díszítették fel az aulát, minden rózsaszínben és hófehérben ragyogott, így várva a 38 párt, hozzátartozóikat, tanáraikat, diákokat, vendégeiket. Sokan jöttek el, akik mind kíváncsiak voltak a menyasszonyi ruhában pompázó, szépséges lányokra és daliás kísérőikre.
Berta Ildikó Katalin tagintézmény-vezető köszöntötte a megjelenteket, majd megkezdődött a Gólyabál szépe szépségverseny jelöltjeinek bevonulása és tánca. Kellemes, ismert dallamok csendültek fel, amikor a 9. A, B és Ny osztályok keringőit csodálták a jelenlévők. Lenyűgöző jelenség volt az elegáns fiatalok mosolygós arcát, könnyed lépéseiket figyelni, amelynek legszebb pillanatait Németh Éva tanárnő kapta lencsevégre. Csuti Bianka álmodta meg a lányok számára a megkapó koreográfiákat s tanította meg a tánclépéseket. A keringők végén a fiúk egy szál rózsával és csuklódísszel köszöntötték párjukat.
A közönség szavazatait és az intézmény facebook oldalára feltöltött képekre adott lájkjait az 5 tagú zsűri pontszámai egészítették ki. A zsűri tagjai: Berta Ildikó Katalin tagintézmény-vezető, Tóth-Szalóky Zsanett tanárnő, Edvy Dániel (a Diákönkormányzat elnöke), valamint Tóth Ferenc és Muhi Barnabás tanár urak voltak.
Nagy taps fogadta a kísérőik oldalán újonnan felvonuló csodaszép lányokat, majd sor került a szépségverseny eredményhirdetésére. A Gólyabál szépe Járó Antónia lett, 1. udvarhölgye Balogh Emese, 2. udvarhölgye pedig Járó Noémi lett.
A díjakat és a virágokat Berta Ildikó Katalin és Edvy Dániel adták át, Antónia hajkoronájára pedig a tiarát a 2016-os Gólyabál szépe, Fekete Laura illesztette - tájékoztatta hírportálunkat Somogyi Katalin, a diákönkormányzatot segítő tanár.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!