Még lehet nevezni az Apuka kupára


2017-12-01 10:56:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Még lehet nevezni az Apuka kupára főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club december 16-án immár negyedik alkalommal rendezi meg a minden évben sikeres és jó hangulatú Apuka Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornáját, melynek találó jelmondata: „Majd apa megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni”. A bajnokság jellegéből adódóan ugyanis most nem a klub utánpótlás játékosai lesznek a főszereplők, hanem a szülők, nagyszülők és az egyesület edzői, idősebb labdarúgói. Az alakulatok tagjai között ugyanis a csapatokban adott korcsoporthoz tartozó szülők és nagyszülők szerepelhetnek, valamint az adott korcsoport edzője és egy más csapatban nem szereplő PELC edző vagy alkalmazott, tisztségviselő. Újdonság, hogy az együttesek könnyebb kialakítása érdekében, csapatonként szerepelhet legfeljebb két PELC játékos, aki az U16, U17, U19 csapatban szerepel.
A nevezési határidő december 10., a szervezők kérik, hogy a nevezési lapot a pelc@papa.hu e-mail címre küldjék vissza vagy a korcsoport edzőjének juttassák el. Részletes versenykiírás ITT! A nevezési lap IDE kattintva érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!