Családi Mikulásváró a JMSZK-ban


2017-11-30 20:41:45  | cikk: ha  | 


Családi Mikulásváró a JMSZK-ban  főképe

December 6-án egy felhőtlen kikapcsolódást ígérő családi programra invitálja az érdeklődőket a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ. 18 órakor kezdődik a rendezvény a művelődési központ színháztermében, s a szervezők ezúttal egy látványos előadást kínálnak a Turay Ida Színház előadásában. A Mikulás manói című zenés mesejáték egy igazi Mikulásváró történet, melyben egy édes kislány szeretett, kedves mesehősökkel álmodik, akik csak neki énekelnek, táncolnak, mókáznak. A varázslatos álom utáni reggelen persze megérkezik a Mikulás ajándékokkal a puttonyában és szeretettel a szívében. A látványos díszletekkel, szép jelmezekkel színpadra állított darab kellemes kikapcsolódást ígér az egész családnak - mondta el Müller Orsolya, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ kulturális szervezője. Az előadást követően a gyerekek találkozhatnak a Mikulással és manóival is.
A december 6-án 18 órakor kezdődő előadásra jegyek még válthatók online a www.jmkpapa.hu oldalon és a színház jegypénztárában is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!